Prijava / Registracija
Vesti

HISENSE I PARI SEN ŽERMEN IMAJU VELIKE AMBICIJE U DRUGOJ GODINI PARTNERSTVA

6.10.2021
Hisense_PSG-rs.jpg

Posle prve uspešne sezone na terenu sa internacionalnim i renomiranim fudbalskim klubom Pari Sen Žermen, vodeća kompanija potrošačke elektronike i kućnih aparata, Hisense, sa ponosom započinje svoju drugu godinu globalnog partnerstva. Sa izuzetno jakim timom i novim pojačanjima kao što su Leo Mesi, Đanluiđi Donaruma, Serhio Ramos, Žoržinjo Vijnaldum i Ašraf Hakimi, praćene novim ugovorom Nejmara, Hisense takođe nastoji da ojača svoje partnerstvo sa pariskim klubom.

Kendi Pang, generalna marketing menadžerka je tim povodom izjavila, “Uzbuđeni smo zbog početka naše druge godine partnerstva sa Pari Sen Žermenom, jednim od najuspješnijih i najbrže rastućih klubova u svetu. Na temelju uspeha u prvoj godini, nastavićemo da gradimo našu saradnju na zajedničkim vrednostima kroz ovo partnerstvo kako bismo omogućili najbolje iskustvo gledanja utakmica kod kuće za Pari Sen Žermen i sve njegove pratioce. Povratkom navijača na Park Prinčeva, u kombinaciji sa brojnim novim pojačanjima, sve nagoveštava da će ovo biti jedna još bolja i uzbudljivija sezona ispred nas.”

Mark Armstrong, menadžer zadužen za partnerstva u Pari Sen Žermenu je komentarisao ovu saradnju: “Bilo je fantastično videti koliko dobrog je donelo i kakve rezultate je ostvarilo partnerstvo kompanije Hisense i Pari Sen Žermena u prvoj godini saradnje. Hisense inovativna kampanja ‘Detalji čine razliku' je pokazala kako se na inovativan način mogu iskoristiti igrači za prikazivanje njihovih proizvoda i karakteristika brenda. Radujemo se jer će ovo partnerstvo još više jačati i uzbuđeni smo zbog novih Hisense kampanja u ovoj godini saradnje.”

Kako se bližimo drugoj godini partnerstva, Hisense će obezbediti širok asortiman inovativnih proizvoda za klub, a postaviće i štand sa izložbenim proizvodima na stadionu Park Prinčeva kako bi navijači imali interakciju sa uređajima. Hisense će nastojati da koristi ovo partnerstvo za promovisanje svoje inovativne tehnologije, dok će istovremeno nastojati da navijačima omogući najbolje iskustvo gledanja utakmica kod kuće.

Prva godina partnerstva je pomogla da se ostvari značajan porast prodaje i svesti o Hisense brendu. Prva Hisense kampanja sa klubom koja je lansirana početkom ove godine, ‘Detalji čine razliku’, u kojoj su bili angažovani Nejmar, Kejlor Navas, Anhel Di Maria, Ander Herera i Presnel Kimpembe, ostvarila je brojne reakcije korisnika širom duštvenih mreža i digitalnih kanala komunikacije

Hisense je u Francuskoj, jednom od značajnih tržišta za ovaj brend, ostvario rast prihoda u iznosu od 101% u poređenju sa prošlom godinom od kada je ozvaničeno partnerstvo u avgustu 2020, pa sve do kraja sezone u maju 2021. Ostvaren je porast prodaje televizora za 100% u poređenju sa prošlom godinom u prvih šest meseci 2021 godine, a sve to uz šestoprocentni rast svesti potrošača o postojanju ovog brenda na francuskom tržištu u periodu 2020-2021.

Zahvaljujući globalnoj popularnosti kluba i velikom broju igrača iz Južne Amerike, partnerstvo je takođe doprinelo dodatnom porastu prodaje širom Južne Amerike. U Čileu, sponzorstvo je doprinelo porastu prodaje TV-a od preko 350% u poređenju sa prethodnom godinom, dok je istovremeno prodaja kućnih aparata porasla za 940% u poređenju sa prošlom godinom. Komadna prodaja u centralnoj Americi (Panami) je porasla za 249% u prvoj godini partnerstva, od avgusta 2020 do maja 2021, uz porast prodaje TV-a za 499%. Istovremeno, Hisense Kolumbija je razvila lokalna partnerstva sa prodajnim kanalima, a rasli su i obimi posla za Hisense u Argentini zahvaljujući ovom sponzorstvu.

Hisense nastavlja sa podrškom vodećim sportskim događajima širom sveta uz nedavno objavljeno sponzorstvo Svetskog prvenstva u fudbalu 2022, nedavno završenog UEFA Evropskog prvenstva, i UEFA finala Lige nacija. Ova sponzorstva označavaju globalnu prisutnost brenda Hisense na svetskoj sceni, čiji proizvodi se izvoze u preko 160 zemalja i regiona širom sveta.

 

BACK TO TOP