Specijalna ponuda mašina za pranje veša - Hisense
...
SPECIJALNA PONUDA MAŠINA ZA PRANJE VEŠAPobednici u pranju
1

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo specijalnu jesenju ponudu Hisense mašina za pranje veša. U skladu sa vremenom u kome živimo, Hisense se trudi da vam svakodnevni život učini lakšim i prijatnijim. To uključuje olakšanje kućnih poslova, a pogotovo pranja veša kroz tehnologiju koja naše mašine za pranje čini neophodnim saveznikom svakog doma.

Bilo da živite sa nekim, sa mnogo dece, sa jednim detetom, sami, u kući ili stanu – možete pronaći Hisense veš mašinu koja odgovara vašim potrebama. Bilo da puštate mašinu tri puta svakog dana ili jednom nedeljno, možete pronaći onu koja će vama olakšati život.

Ako vam je potrebno i pranje i sušenje u istoj mašini, takođe možete pronaći i svoju novu kombinovanu mašinu koja i pere i suši, i to po odličnoj ceni.

_products/features/icon - Baby Care

Baby Care

Sterilizacija za brigu o deci
Hisense baby care program obavlja sterilizaciju na visokim temperaturama (95 stepeni) i pomoću višestrukih ispiranja obezbeđuje negu vašeg deteta, kao i osoba sa osetljivom kožom.
_products/features/icon - Brzo pranje i sušenje

Brzo pranje i sušenje

Brzi program 60'
Možete oprati i osušiti vašu omiljenu odevnu kombinaciju težine do 1KG za jedan sat. Pranje veša nikada nije bilo lakše uz super brzi program koji pere 15 minuta i suši za 45 minuta.
_products/features/icon - Drum Clean

Drum Clean

Garantovano uvek sveža odeća
Sa funkcijom čišćenja bubnja Drum Clean možete očistiti bubanj vaše veš mašine, pri višoj temperaturi i većem broju obrtaja bubnja kako biste osigurali odlične rezultate pranja. Održava vašu veš mašinu u najboljem stanju, a vašu odeću uvek svežom.
Više informacija
Manje informacija

Pronađite svoju novu Hisense mašinu za pranje veša:

WFQY9014EVJM Samostalna mašina za pranje veša 41.990,00 RSD Samostalna mašina za pranje veša / Kapacitet: 9 kg / Brzina centrifuge 1/1, 1/2, 1/4: 1400 / 1400 / 1400 / Energetski razred: B / Inverter PowerDrive motor bez četkica