Prijava / Registracija
Blog

Hisense televizori dominiraju tržištem

14.09.2022
RS-Blog-hisense-televizori-dominiraju-900x500.webp

 

Prema najnovijim podacima koje je objavila agencija za istraživanje tržišta Omdia, za drugi kvartal ove godine, Hisense TV je zauzeo drugo mesto kada je reč o isporuci televizora na globalnom nivou. Takođe, u izveštaju je uočljiv i opadajući trend, ali uprkos svemu tome naša kompanija zabeležila je rast, zahvaljujući kojem je ostvarila ovu impresivnu poziciju.

Ovaj uspeh ne smatramo slučajnošću, već odrazom naše tehničke snage, sposobnosti brenda i konstantne inovacije. Očekujemo da će naše isporuke na globalnom nivou premašiti 20 miliona jedinica do kraja 2022. godine i takođe već treću godinu zaredom nastavljamo sa održivim rastom. Ovaj izveštaj dokazuje da kupci širom sveta prepoznaju našu posvećenost i pružaju nam podršku u ostvarivanju misije da inovativnu visokokvalitetnu tehnologiju učinimo dostupnom svima.

Pandemija korona virusa dovela je do sve veće upotrebe televizora u svakodnevnom životu. Naša kompanija ispratila je rastuću potražnju na tržištu, a modeli sa velikim ekranima bili su apsolutni favorit kupaca širom sveta.

Poslednji podaci o prodaji samo su jedna u nizu dobrih vesti. Hisense je nedavno proglašen i za najboljeg proizvođača u oblasti kućnih aparata i već šestu godinu zaredom nalazi se među top 10 vodećih kineskih brendova. Uprkos promenama u globalnoj potrošačkoj klimi, nastavljamo da pratimo trendove i vrednosti koje dominiraju tržištem.

 

RS-Blog-hisense-televizori-dominiraju-900x500-below.webp
BACK TO TOP