Prijava / Registracija

Hisense je Zvanični partner UEFA EURO 2024™

Hisense još jednom veruje i dokazuje da je sport neizostavni deo života koji spaja ljude. Udružili smo snage sa Unijom evropskih fudbalskih asocijacija i postali Zvanični partner Evropskog fudbalskog prvenstva 2024. – UEFA EURO 2024™. Ponosni smo što smo treći put zaredom Zvanični partner ovog eminentnog turnira.

Sve oči uprte u Nemačku

Od 14. juna do 14. jula 2024. sve oči će biti uprte u 24 fudbalska tima koji će se kvalifikovati i takmičiti na dugo očekivanom turniru koji će se održati u Nemačkoj. Radujemo se što ćemo se pridružiti ljubiteljima fudbala u Berlinu, Minhenu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Štutgartu, Hamburgu, Diseldorfu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu, ali i što ćemo predstaviti brend Hisense gledaocima širom sveta.

HISENSE SA NAJBOLJIM IGRAČIMA

Kao zvanični partner UEFA EURO 2024™ predstavićemo najbolje igrače iz različitih Hisense kategorija proizvoda: televizore, kućne aparate i klima uređaje. Na terenu želimo da impresioniramo svojom naprednom elektronikom i modernim uređajima koji se odlikuju izvanrednom tehnologijom i funkcionalnostima, dizajniranim za savremeni život.

image-in-page-uefa-content.webp

Ponosni što podržavamo sport

Kažu da je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu, a UEFA Evropsko fudbalsko prvenstvo to i potvrđuje kao jedan od najgledanijih turnira na svetu.

BACK TO TOP