GARANCIJA - Hisense
...
PRODUŽENA GARANCIJARegistrujte se i budite sigurni uz vrhunsku tehnologiju.
1

Jedna od bitnijih stvari prilikom izbora vašeg novog uređaja jeste garancija proizvođača, s obzirom da garantni rok govori o samom kvalitetu proizvoda. Sigurni u kvalitet Hisense uređaja – obezbedili smo vam produženu garanciju za vaš uređaj.

Da biste ostvarili produženu garanciju neophodno je da popunite registracioni obrazac u nastavku za svoj uređaj:

Hisense Televizori: Registrujte se i ostvarite 5 godina garancije na bilo koji Hisense TV model kupljen od 01.12.2021. pa nadalje. Registraciju svog novog Hisense televizora za produženu garanciju možete izvršiti u periodu od 30 dana od datuma kupovine. 

Hisense klima uređaji: Sve što treba da uradite je da popunite formular i dobićete garantni list za 5, odnosno za 7 godina garancije na kompresor klima uređaja sa inverterom. Za dodatnu garanciju mogu biti registrovani klima uređaji kupljeni između 01.12.2021. i 31.12.2022. Mogućnost produžavanja garancije na ukupni period trajanja od 7 godina odnosi se na kompresor kod svih klima uređaja sa inverterom. Mogućnost produžavanja garancije na ukupni period trajanja od 5 godina odnosi se na kompresor kod svih klima uređaja bez invertera. Mogućnost petogodišnje garancije se ostvaruje registracijom aparata u roku od tri meseca od datuma kupovine.

Hisense frižideri: Da biste ostvarili pravo na petogodišnju garanciju neophodno je da registrujete vaš novi frižider u roku od najkasnije 60 dana od datuma kupovine koji se nalazi na fiskalnom računu. 

Hisense mašine za pranje i sušenje veša: Da biste ostvarili pravo na produženu garanciju neophodno je da registrujete vaš uređaj popunjavanjem obrasca u roku od najkasnije 60 dana od datuma kupovine koji se nalazi na fiskalnom računu. Ukoliko vaša mašina ima Inverter Power Drive motor, istovremeno ostvarujete pravo na produženu garanciju za inverter motor.

Hisense rerne i ploče za kuvanje: Registrujte se i ostvarite 5 godina garancije na bilo koji model Hisense rerne ili ploče kupljen između 01.02. i 31.12.2022. Registraciju možete izvršiti u periodu od 30 dana od datuma kupovine.  

Aparat 1

Priložiti kopiju računa Sačekajte...