KLIMA UREĐAJI - Hisense
...
Hisense Inverter ExpertPouzdan & Pametan
1
_products/features/icon - Pametna WiFi kontrola

Pametna WiFi kontrola

Jednostavne i pouzdane WiFi komande
Svojim Hisense klima uređajem možete upravljati sa bilo kog mesta pomoću mobilnog telefona i Wi-Fi veze, koristeći Hismart Life aplikaciju (dostupna i na srpskom jeziku). Tako ćete moći da stvorite prijatnu atmosferu u domu pre dolaska kući ili da se brinete o svojim kućnim ljubimcima sa velike udaljenosti.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Hismart Life aplikacija

Hismart Life aplikacija

Pametna kontrola bilo kad i bilo gde
Hisense HISMART LIFE aplikacija dostupna je za iOS i Android telefone. Jednostavna aplikacija na srpskom jeziku omogućava vam da kontrolišete klima uređaj gde god da se nalazite. Svi Hisense modeli inverter klima uređaja na srpskom tržištu imaju integrisan Wi-Fi modul, što znači da korisnik nema dodatni trošak kupovine Wi-Fi modula, kao što je praksa kod klima uređaja koji imaju Wi-Fi ready opciju.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Smart Voice Control

Smart Voice Control

Pametna glasovna kontrola
Nova Hisense Hismart Life aplikacija kompatibilna je sa Google virtualnim asistentom Alexa, tako da možete koristiti Amazon Echo za upravljanje aplikacijom. Zahvaljujući govornoj interakciji moguće je regulirati temperaturu, uključiti ili isključiti uređaj, kao i podesiti režim rada. Hismart aplikacija dostupna je i na srpskom jeziku.
Više informacija
Manje informacija