Hisense – slavimo 50 godina - Hisense
...

Hisense – slavimo 50 godina

Već pet decenija smo posvećeni inovacijama u potrošačkoj elektronici. Danas smo brend broj 1 u Kini, Australiji i Južnoj Africi, i brend broj 2 u grupi frižidera u Kini, sa preko 80.000 zaposlenih u 54 kompanije, i 12 centra za istraživanja i razvoj širom sveta. Sve sa jedinstvenim ciljem isporučivanja visokokvalitetnih, tehnološki naprednih i pristupačnih proizvoda koji poboljšavaju život naših korisnika.

Kompanija Hisense se srpskom tržištu predstavila 2018. godine serijom smart televizora koji su za kratko vreme postali prepoznatljivi po odličnom odnosu cene i kvaliteta, kao i pristupačnosti najnovijih tehnologija. Trenutni Hisense asortiman u Srbiji broji nekoliko proizvodnih grupa: smart televizore sa ULED i UHD tehnologijom, frižidere, veš-mašine i klima uređaje sa i bez invertera.

Poslednjih godina, na globalnom nivou Hisense značajno ulaže u razvoj brenda povećavajući svoju prepoznatljivost kroz niz sponzorstava najprestižnijih sportskih takmičenja. Najvažnija među njima su  UEFA Euro 2016 ™, Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 ™, UEFA Euro 2020 ™.

Vremenom, u okviru naše multi-brend strategije, našle su se brojne poznate marke potrošačke elektronike kao što su Toshiba i Gorenje, omogućavajući nam da proširimo i razvijemo svoj portfolio proizvoda.
Hisense je ponosan što ove godine slavi 50. godišnjicu postojanja i nastojaće da i na dalje pomera granice u potrošačkoj elektronici i čini život našim korisnicima jednostavnijim i boljim.