Prijava / Registracija

Sve što stvaramo je dizajnirano upravo za vas

Sve što stvaramo je dizajnirano upravo za vas

Sve što stvaramo je dizajnirano upravo za vas

 

Mi u Hisense-u verujemo da sve što radimo treba da bude usmereno ka činjenju Vašeg života ugodnijim i zanimljivijim. Iz tog razloga, naš cilj je da učinimo najnovije tehnologije dostupnim svima kroz pažljivo dizajnirane i stručno napravljene proizvode.

Pomeranje granica inovacije od 1969.

Već 5 decenija smo posvećeni inovacijama u potrošačkoj elektronici. Danas smo brend br. 1 u Kini, Australiji i Južnoj Africi, i brend br. 2 u pogledu frižidera u Kini, sa preko 80.000 zaposlenih u 54 kompanije, i 12 centra za instraživanja i razvoj širom sveta. Sve sa jedinstvenim ciljem isporučivanja visokokvalitetnih, tehnološki naprednih i pristupačnih proizvoda koji poboljšavaju život naših korisnika.

Naša posvećenost kvalitetu.

Naša želja je da se zaljubite u Vaš Hisense aparat. Ne samo kada ih kupite, već i u godinama koje dolaze - zbog toga nam je kvalitet izuzetno važan.

Naš strogi Proces za Poboljšanje Kvaliteta (QIP), posvećenost postprodajnoj usluzi, kao i bezbrižnost koju pruža naša sveobuhvatna garancija - sve je učinjeno kako biste se Vi osećali sigurno da je Hisense aparat pravi izbor za vaš dom.

Inovativnost kroz iskustvo.

Od 1969., nastojali smo da pomeramo granice inovacije, radeći neumorno na istraživanju i razvoju aparata za dom i ličnu upotrebu. Zahvaljujući toj posvećenosti razvoju i proizvodnji najsavremenije tehnologije, postali smo jedan od vodećih svetskih proizvođača elektronike i brend br. 1 za televizore u Kini.

 

 

BACK TO TOP