Prijava / Registracija

HISENSE KOMERCIJALNI EKRANI

Za sve potrebe vašeg biznisa

KOMERCIJALNI DISPLEJI

Donoseći dužu garanciju, dodatne multimedijalne opcije i elegantan dizajn upotpunjen komponentama vrhunske otpornosti i visokog kvaliteta, ovi uređaji daleko nadilaze kućne TV uređaje, pružajući znatno veće mogućnosti kada je u pitanju reprodukcija sadržaja tokom dužeg vremenskog perioda.  

Naročito pogodni za poslovne ambijente i javno okruženje, komercijalni displeji poseduju visok stepen osvetljenja idealan za isticanje sadržaja nezavisno od uslova. Menadžment emitovanog sadržaja vrši se putem jednostavnog softvera prilagođenog svakom korisniku, a mogućnosti personalizacije podešavanja su neiscrpne.

DIGITALNI DISPLEJI

Hisense digitalni displeji su odlično rešenje za maloprodaje i uslužne delatnosti različitih vrsta. Ovi uređaji su nezaobilazni deo prezentacije u supermarketima, prodavnicama, buticima ili restoranima. Kombinacija vrhunske osvetljenosti i diskretnog okvira će omogućiti da prikazani sadržaj jasno odskače od okoline. Živopisne i jasne boje će zaokupiti pažnju gledalaca i prikazati im baš one informacije koje traže. Hisense digitalni displeji su svetleće reklame najvišeg kvaliteta, a naročito se ističu kada su u pitanju reklame u lokalima. Kvalitet izrade samog panela čini njihov displej savršeno jasnim tokom svih 24 časa u toku dana – bez odstupanja. Zahvaljujući posebnoj tehnolgoiji prikaza koja podržava ekstra širok ugao gledanja od 178° savršeno su prilagođeni za kupce, zaposlene ili posetioce koji će gledati displeje iz različitih uglova dok prolaze pored ovih LED svetlećih ekrana.

INTERAKTIVNI DISPLEJI

INTERAKTIVNI DISPLEJI

Hisense interaktivni displeji kombinuju moć digitalnog ekrana, tableta, digitalne table i video konferencije kako bi vam doneli ultimativno rešenje – i to sve u jednom uređaju. Dizajnirani su tako da unapređuju deljenje informacija i znanja kako u školama, tako i u kancelarijama. Sa omogućenim kontrolama na dodir, više korisnika može istovremeno da prezentuje, ilustruje, prikazuje i deli informacije različitog tipa. Svaki od Hisense interaktivnih displeja poseduje filter za efikasno smanjenje plave svetlosti tako da vaše oči ostaju udobne čak i nakon višečasovnog gledanja u ekran. Osim praktičnosti korišćenja i vizuelnog komfora, ovi uređaji podržavaju i 4K Ultra HD kvalitet slike donoseći jedinstven spoj savršenih boja i bogatstva detalja i to u svakom okruženju, od kancelarija do školskih učionica.

LED REŠENJA

LED REŠENJA

Popularne led svetleće reklame donose jasan i oštar prikaz i to uz znatnu uštedu energije i potrošnje nudeći gledaocima najviši kvalitet detalja u okviru prezentovanog sadržaja.

 

CONTENT MANAGEMENT SYSTEM

CONTENT MANAGEMENT SYSTEM

Hisense VisionInfo je naš softver za digital signage uređaje koji je fleksibilan, isplativ i beskonačno skalabilan za korisnike. Hisense VisionInfo uključuje sveobuhvatno CMS rešenje i napredne funkcije daljinskog upravljanja ekranom. Pruža korisnicima slobodu da uređuju i objavljuju sadržaj istovremeno osiguravajući da izgleda sjajno na svim ekranima u sistemu. To je moćan, efikasan i lak za korišćenje alat za upravljanje sadržajem i kontrolu vaših ekrana u bilo koje vreme sa bilo kog mesta.

Korisnička podrška

Ukoliko želite da saznate više informacija o nekom proizvodu, samom procesu naručivanja ili statusu konkretne narudžbine, Hisense tim će Vam rado izaći u susret.

Naša korisnička podrška stoji Vam na raspologanju radnim danima od 8:00 do 16:00 časova i u skladu sa redosledom upita odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Za više informacija u vezi sa našim uređajima ili uslovima kupovine možete nas kontaktirati na:

+381212155215

b2b.rs@hisense.com

Kako bismo Vam ponudili dodatnu podršku u pogledu potencijalnih nedoumica donosimo Vam mogućnost da nas kontaktirate i putem sajta. Sve što treba da uradite je da popunite formular u nastavku i ubrzo ćemo Vas kontaktirati sa adekvatnim informacijama. 

Javite nam da ste zainteresovani

Unesite svoje podatke i neko iz našeg prodajnog tima će vam se javiti sa više informacija

 

„U svakom slučaju, po onome što smo viđali od njihovih televizora, jasno je da Hisense dobro zna šta radi kada su ekrani u pitanju, a to znanje se koristi i u domenu komercijalnih ekrana.“

- Benchmark.rsPročitajte ceo tekst

 

BACK TO TOP