Prijava / Registracija

Javite nam da ste zainteresovani

Unesite svoje podatke i neko iz našeg prodajnog tima će vam se javiti sa više informacija

DIGITALNI DISPLEJI

Hisense digitalni displeji su odlično rešenje za maloprodaje i uslužne delatnosti. Ovi uređaji su nezaobilazni deo prezentacije u supermarketima, prodavnicama, buticima ili restoranima. Kombinacija vrhunske osvetljenosti i diskretnog okvira će omogućiti da prikazani sadržaj jasno odskače od okoline. Živopisne i jasne boje će zaokupiti pažnju posetilaca i prikazati im baš one informacije koje traže.

INTERAKTIVNI DISPLEJI

Hisense interaktivni displeji kombinuju moć digitalnog ekrana, tableta, digitalne table i video konferencije kako bi vam doneli ultimativno rešenje, gde je sve u jednom uređaju. Dizajnirani su tako da unapređuju deljenje informacija i znanja kako u školama, tako i u kancelarijama. Sa omogućenim kontrolama na dodir, više korisnika može istovremeno da prezentuje, ilustruje, prikazuje i deli informacije.

VANJSKI DISPLEJI

VANJSKI DISPLEJI

Idealni za svako poslovno i javno okruženje, Hisense vanjski displeji obezbeđuju maksimalno jasno prikazivanje informacija bez obzira na vansjko osvetljenje ili vremenske prilike. Od drive-through restorana do javnog prevoza i bilborda, Hisense vanjski displeji donose živopisan kvalitet slike i modernu tehnologiju osvetljnosti, tako da će informacije biti jasno prikazane u svim uslovima.

LED REŠENJA

LED REŠENJA

Vrhunski vanjski bilbord ekrani koji se već nalaze u mnogim gradovima širom sveta, jednostavno se konstruišu i imaju nizak nivo potrošnje energije. Stvorite fantastično audio-vizuelno iskustvo uz pomoć Hisense All-in-one LED rešenja. Za upotrebu unutar objekata, uz sjajan nivo detalja i neprevaziđenu dubinu boja ovi ekrani velikih dijagonala će unaprediti svaki prostor za sastanke.

Javite nam se za sva pitanja:

Gorenje GTI Beograd
Miška Jovanovića 9
11010 Beograd
+381 63 382 080
mladen.miljic@gorenje.com

 

VELIKI U SPORTU

Hisense prepoznaje potrebu da izgradi svoj brend kroz ključna sportska partnerstva. U nizu fokusiranih sponzorstava visokog profila sa ključnim sportskim događajima i klubovima u različitim zemljama, Hisense brend brzo gradi svoju reputaciju priznatog lidera na tržištu koji se povezuje sa najvećim svetskim sportskim događajima, uz sponzorstva evropskih fudbalskih klubova kao što su Pari Sen-Žermen, Inter Milan i Lids Junajted.

BACK TO TOP