Prijava / Registracija

Izjava o pravnoj odgovornosti

Kompanija „Hisense International Co., Ltd.“, niti bilo koja matična kompanija, ogranak ili podružnica kompanije „Hisense“ (pod zajedničkim nazivom: „Hisense“), ne garantuje tačnost, integritet ili potpunost sadržaja na ovoj Internet stranici („Internet stranica“), niti proizvoda, sadržaja, robe i usluga prikazanih u ovom dokumentu („Informacije“). Kompanija „Hisense“ ne daje nikakvu izjavu u pogledu zakonitosti, primenljivosti, odnosno primerenosti upotrebe Internet stranice ili informacija s Vaše strane.Ni pod kakvim okolnostima „Hisense“ neće biti odgovoran za bilo kakve direktne, indirektne, slučajne, posebne ili posledične štete koje nastaju upotrebom ili nemogućnošću korišćenja Internet stranice, uključujući, ali ne ograničavajući se na to da se Vi oslanjate na bilo koje informacije dobijene sa Internet stranice koje dovode do grešaka, propusta, prekida, brisanja ili oštećenja datoteka, virusa, kašnjenja u radu ili prenosu, neuspeha u radu ili otkrivanja ili gubitka privatnih ili podataka o ličnosti koje drugi mogu pročitati ili presresti, čak i ako je određeni prenos šifrovan („Ograničenje odgovornosti“). Navedeno ograničenje odgovornosti primenjivaće se u bilo kojoj radnji, bilo po osnovu obaveze, odštetnom postupku ili bilo kom drugom zahtevu, čak i ako je ovlašćeni predstavnik kompanije „Hisense“ obavešten ili bi trebalo da ima saznanja o mogućnosti takvog gubitka ili nastanka štete. Ovim potvrđujete da se ovaj stav primenjuje na sve informacije, odnosno podatke koji se prenose putem Internet stranice. Odgovornost kompanije „Hisense“ u svakom slučaju ne može biti veća od obaveza koje proizilaze po osnovu važećeg zakonodavstva u Republici Srbiji.

Kompanija „Hisense“ proizvodi mnoštvo različitih kategorija proizvoda, a svaka kategorija proizvoda sadrži brojne serije i modele. Zbog kontinuiranih tehnoloških inovacija, promena u spoljašnjim uslovima, promena dizajna, ažuriranja i nadogradnje proizvoda, u delovima i uslugama i dostupnosti istih, informacije prikazane na Internet stranici podložne su promeni u bilo koje vreme i iz bilo kojeg razloga, prema sopstvenom nahođenju kompanije „Hisense“ i isključivo predstavljaju proizvode i usluge proizvedene, odnosno prodate od strane kompanije „Hisense“. Proizvodi, sadržaj, roba i usluge koje nudi „Hisense“ zavise od mnogih faktora i mogu se razlikovati zavisno od maloprodaje i lokacije, uključujući zemlju u kojoj se prodaju, regiju u određenom geografskom području, od trgovca do prodavca, modela do modela, i protokom vremena. Svi prikazi, fotografije i opisi moraju predstavljati proizvode, sadržaj, robu i usluge. U skladu sa „Hisense“ politikom konstantnih inovacija i unapređenja, informacije prikazane na Internet stranici mogu se razlikovati od stvarnog proizvoda i ne moraju biti tačni prikazi istih. Svi opisi proizvoda, cene i dimenzije su približni. RASPOLOŽIVOST PROIZVODA, SPECIFIKACIJE I KARAKTERISTIKE PODLEŽU PROMENI U BILO KOM TRENUTKU I S VREMENA NA VREME I BEZ PRETHODNOG OBAVEŠTENJA.

Svi proizvodi, sadržaj, roba i usluge dostupne na ovoj Internet stranici namenjeni su isključivo potrošačima. S obzirom da „Hisense“ prodaje proizvode u više od 130 zemalja širom sveta, proizvodi, sadržaj, roba i usluge koje su zapravo dostupni ili se prodaju u svakoj zemlji, mogu se razlikovati.

Izjava o odricanju odgovornosti: Nezavisni distributeri i trgovci na malo su u zasebnom vlasništvu i njima se zasebno upravlja i oni nisu zastupnici ili predstavnici kompanije „Hisense“.

BACK TO TOP