Prijava / Registracija

ULED TV

Lepota iza Ekrana

UHD TV

Jednostavno savršen u 4K

FHD / HD TV

Za raznovrstan sadržaj

Laser TV

100 inča Bez kompromisa

Realna priča. Nadrealna tehnologija.

Razumemo da kupovina televizora može da bude naporan zadatak. Zato govorimo vašim jezikom kako bi vam olakšali izbor.

Hisense televizori se izdvajaju po praktičnim funkcijama koje nisu samo marketinški žargon, već zaista doprinose vašem doživljaju gledanja, igranja i pretraživanja. Potrudili smo se da vam to objasnimo pojmovima koje svi mogu da razumeju.

Pronađite pravi TV za vas bez zbunjujućih tehnoloških izraza.

 

Filmofil

Sportski zaljubljenik

Gejmer

Ljubitelj serija

Hajde da pričamo.

Sa toliko televizora u ponudi, može biti teško da izaberete pravi TV za sebe. Naša nova TV paleta nudi sve što vam je potrebno za najbolji TV doživljaj koji odgovara svim vašim potrebama.

Izaberite profil gledaoca koji vas najbolje opisuje kako biste naučili šta da tražite kod televizora i koji Hisense TV je najbolji za vas. 

Za filmske zaljubljenike sa stilom

OGROMAN EKRAN

Ako volite da idete u bioskop i imate dovoljno prostora kod kuće, ne možete pogrešiti ako se odlučite za Laser TV. Ogromna veličina ekrana će sigurno učiniti da se osećate kao u bioskopu, a uz sliku visoke rezolucije nećete propustiti nijedan detalj.

REDITELJSKI REŽIM

Da li ste ikada hteli da vidite svet kao što ga vide Kventin Tarantino, Martin Skorseze ili Piter Džekson? Da biste doživeli filmove baš onako kako su reditelji zamislili potražite TV koji ima Rediteljski Režim i IMAX enchanced funkcije.

PODESIVI UGAO

Ukoliko provodite mnogo vremena ispred ekrana, želećete TV koji ima Ultra Viewing Angle funkciju kako biste imali odličnu sliku gde god da se nalazite u sobi.

Najbolji izbor iz Hisense ponude:

TV SET 100L5F-B12 HSN

Laser TV

100L5F-B12

badge

Za ljubitelje brze akcije

DOLBY VISION IQ

Različite sportske utakmice se održavaju u različitim terminima. Dolby Vision IQ osigurava da promena svetlosnih uslova u sobi neće uticati na vaš TV doživljaj.

4K EKRAN

Dok ne izmislimo TV teleport, nema šanse da će gledanje utakmice kod kuće doneti isti osećaj kao da ste stvarno na stadionu. Danas međutim, 4K rezolucija je najbliže tome što možete doživeti jer zaista ističu boje koje čine da se udubite u akciju.

ULTRA MOTION

Pošto su najbolje sportske utakmice veoma brze, tražite TV koji ima 120Hz Ultra Motion i MEMC tehnologiju koja eliminiše mutne slike i efekat senke. Postojanje posebnog Režima za Sport je takođe plus.

Najbolji izbor iz Hisense ponude:

Za posvećene gejmere

QLED EKRAN

QLED ekran nudi najbolje igračko iskustvo. Živopisne boje i fini detalji čine istinsko sveobuhvatno iskustvo, dok tanki okvir i mala težina dozvoljavaju da ih lako premeštate kad god ste raspoloženi za partiju jedan-na-jedan.

REŽIM ZA IGRE

Kako biste uživali u najboljem igračkom iskustvu na svom TV-u, potražite TV koji ima Game Mode Pro ili Game Mode Plus režime za igranje. Ovi režimi koriste specijalne algoritme veštačke inteligencije koji optimizuju kvalitet slike i smanjuju lag (vreme odziva) tokom igranja.

TEČNA AKCIJA

Slika treba da bude glatka, pa zato potražite 4K 120Hz TV koji ima VRR za tečnije i detaljnije slike. Najbolji televizori za gejming imaju nisko vreme odziva za igranje bez laga tako da je ALLM funkcija veliki plus. Za još tečnije iskustvo igranja, proverite da li TV ima Free Sync funkcije.

Najbolji izbor iz Hisense ponude:

Za prave zaljubljenike u TV

TAJMER ZA ISKLJUČIVANJE

Dešava vam se da se uspavate ispred TV-a? Nabavite TV sa tajmerom koji isključuje uređaj dok vi spavate.

PAMETNIJE

Ako koristite jedan ili više streaming servisa, morate da imate pametan Smart TV. On vam omogućava da gledate sadržaj sa svojih omiljenih platformi i da skidate dodatne aplikacije kako biste obogatili svoj TV.

SISTEM LAK ZA KORIŠĆENJE

Različiti pametni televizori dolaze sa različitim operativnim sistemima, pa se pobrinite da izaberete onaj koji je lak za korišćenje i jednostavan za navigaciju. Hisense VIDAA operativni sistem nudi bogatu paleti globalnog i lokalnog sadržaja, glasovnu kontrolu i precizne komande.

Najbolji izbor iz Hisense ponude:

Izaberite svoj novi TV po veličini

VELIKI. Ako želite da unapredite svoj dom izaberite Hisense TV za svoju dnevnu ili bilo koju drugu sobu.
32" - 42"
VEOMA VELIKI. Idite na veliko kada je u pitanju vaš glavni TV. Udubite se u svoje omiljene sadržaje i doživite Hisense.
50" - 60"
OGROMNI. Neka svaki delić slike bude kao u bioskopu uz Hisense LASER TV. Zato što zaslužujete najbolje.
65" - 100"
BACK TO TOP