Hisense uređaji u Gorenje Studiju - Hisense
...
HISENSE UREĐAJI U GORENJE STUDIJU
1

U objektima Gorenje Studija, na dobro poznatim adresama, možete naći i Hisense uređaje. Tehnologija inspirisana bioskopom koja transformiše vaše iskustvo gledanja ultra živopisnim slikama, neverovatnom svetlošću, kontrastom, bojama i detaljima koji oživljavaju zabavu pred vašim očima – sada se može naći i u vašem domu. Takođe, Hisense veš mašine će vam svojim mnogobrojnim funkcijama olakšati pranje (i sušenje) veša i tako učiniti vaš dom prijatnijim mestom.

Gorenje Studio je jedinstveni koncept izložbenog salona i maloprodajnog objekta.. Uz slogan ”sve za dom na jednom mestu” Gorenje Studio predstavlja izložbu asortimana Gorenje i Hisense uređaja po visokim standardima koji važe i za ostala evropska tržišta. U njima se uz Hisense uređaje nalaze Gorenje veliki i mali kućni aparati, kao i grejni i rashladni uredjaji.

Online prodavnica pruža veliki broj pogodnosti. Svakog meseca očekuju vas veoma povoljne mesečne akcije, u okviru kojih artikle možete dobiti na odloženo plaćanje. Pozivom na broj 0700 100 600 možete poručiti željene aparate, iz izbora od preko 400 ponudjenih artikala. Poručene proizvode možete platiti kada vam, brzo i besplatno, budu dopremljeni na željenu adresu.


Posetite Gorenje Studio prodajne salone

Kupovinu možete obaviti i putem telefona