Prijava / Registracija

NOVA 3S SERIJA MAŠINA ZA VEŠ

Pametno pranje. Lak život.

Pranje veša je važan deo savremenog života. Naše zdravlje, sreća, budućnost i budućnost naših najmilijih - sve to zavisi od toga koliko dobro vodimo računa o svojim stvarima. Zato, kada dizajniramo mašine za pranje veša, fokusiramo se na njihovu suštinu - da pomognu ljudima da se pravilno brinu o svom vešu, žive zdravo i imaju pozitivan uticaj na planetu.

Nove Hisense mašine za pranje veša iz 3S serije dokaz su ovog univerzalnog koncepta i promišljenog izbora funkcija koje odgovaraju svakom korisniku. Mašine za pranje veša su šarmantno lake za upotrebu i negu veša pretvaraju u prijatno i pre svega odgovorno iskustvo, gde svi dobijaju: veš je maksimalno negovan i odlično opran, sva čula će biti zadovoljna, a brinemo i o okolini. Nove Hisense mašine za pranje veša iz 3S serije su dizajnirane tako da ponude jedinstvenu konfiguraciju karakteristika po odličnoj ceni sa puno dodatne vrednosti za potrošača.

Čišćenje parom? Imamo ga. Ne samo da je ekološki prihvatljivije, već sa sobom nosi i mnoštvo odličnih svojstava, kao što su dublje čišćenje, manje bora i sterilizacija koja uništava mikrobe i alergene, a istovremeno čuva tkaninu, brine za ljude i životnu sredinu.

Jet Wash tehnologija nudi potpuno novu dimenziju pranja – uz pomoć dodatne pumpe i direktnog ubrizgavanja vode garantovan je odličan efekat pranja i ispiranja uz izuzetno efikasnu potrošnju deterdženta i vode. Rezultat je veš bez mrlja, zahvaljujući visoko efikasnom prodiranju vode i deterdženta u tkaninu.

Ideja korisnika je ključ osnovnih principa mašina iz 3S serije. Sa energetskom ocenom A, dizajnirane su da dobro peru za kratko vreme, sa manje vode, energije i deterdženta nego ranije. Uz pomoć aplikacije ConnectLife, možete pratiti statistiku svoje energije i vode, ili čak odabrati savršeno pranje sa funkcijom Smart Assist koja uklanja nagađanje koji program da koristite.

Izaberite savršenog partnera na svom putu pranja sa velikim kapacitetom, a uz Quicker funkciju brzog pranja ciklus je gotov za samo 30 minuta. Ovo su zaista odlični saveznici u pranju veša - pametni, tihi i ekonomični, sa jednostavnim dizajnom i elegantnim LED ekranom koji je jednostavan za korišćenje.

PRATNJA POTROŠNJE ENERGIJE

Znajte koliko je energije potrošeno u svakom trenutku. Budite u toku uz ConnectLife aplikaciju. Pratite statistiku vašeg programa i analizirajte svoju kumulativnu potrošnju vode/struje pomoću Energy Monitoring funkcije.

undefined

HYGIENE GUARD FUNKCIJA

Veš koji ostaje dezinfikovan. Sa antibakterijskim materijalom gumene zaptivke, obezbedićete zdravije rezultate pranja. A funkcija Pure Jet može da opere mrlje na vratima i gumi.

undefined

PARNA STERILIZACIJA

Napredna sterilizacija pre pranja. Prodorna moć ciklusa pretpranja parom na visokoj temperaturi efikasno uklanja sve mikrobe pre početka pranja. Ovo štiti vaš veš od iritirajućih alergena i nevidljivih neprijatelja.

undefined

AUTOMATSKI PROGRAM

Lako upravljanje automatskim programom. Koristite Auto funkciju koja automatski prepoznaje veš i prilagodite cikluse pranja za pranje po meri. Auto program je savršen za manje opterećenje mešanih tkanina. Pogodan program takođe osigurava da se pranje obavi što je brže moguće, bez mnogo ručnih komandi sa vaše strane.

undefined

Upoznajte novu Hisense 3S Seriju mašina za pranje veša:

WASHER WF3S8043BW HSN

Mašina za pranje veša

WF3S8043BW

badge
RSD 48.990,00
Na stanju
WASHER WF3S1043BW HSN

Mašina za pranje veša

WF3S1043BW

badge
RSD 59.990,00
Na stanju
BACK TO TOP