GARANCIJA - Hisense
...
PRODUŽENA GARANCIJARegistrujte se i budite sigurni uz vrhunsku tehnologiju.
1

Jedna od bitnijih stvari prilikom izbora vašeg novog uređaja jeste garancija proizvođača, s obzirom da garantni rok govori o samom kvalitetu proizvoda. Sigurni u kvalitet Hisense uređaja – obezbedili smo vam produženu garanciju za vaš uređaj.

Da biste ostvarili produženu garanciju neophodno je da popunite registracioni obrazac u nastavku za svoj uređaj:

Hisense Televizori: Poštovani korisnici, registracija TV uređaja trenutno nije dostupna. Molimo da svoj uređaj registrujete od 07.12. kada registracija ponovo postane dostupna. Registrujte se i ostvarite 7 godina garancije na bilo koji Hisense TV model iz 2020. ili 2021. godine kupljen između 16.09.2021. i 30.11.2021. Za televizore kupljene od 01.12 pa nadalje uz registraciju možete dobiti 5 godina garancije. Registraciju svog novog Hisense televizora za produženu garanciju možete izvršiti u periodu od 30 dana od datuma kupovine.

Hisense klima uređaji: Sve što treba da uradite je da popunite formular i dobićete garantni list za 5, odnosno za 7 godina garancije na kompresor klima uređaja sa inverterom. Za dodatnu garanciju mogu biti registrovani klima uređaji kupljeni između 01.01.2021. i 31.12.2021. Mogućnost produžavanja garancije na ukupni period trajanja od 7 godina odnosi se na kompresor kod svih klima uređaja sa inverterom. Mogućnost produžavanja garancije na ukupni period trajanja od 5 godina odnosi se na kompresor kod svih klima uređaja bez invertera. Mogućnost petogodišnje garancije se ostvaruje registracijom aparata u roku od tri meseca od datuma kupovine.

Hisense frižideri: Da biste ostvarili pravo na petogodišnju garanciju neophodno je da registrujete vaš novi frižider u roku od najkasnije 60 dana od datuma kupovine koji se nalazi na fiskalnom računu. 

Hisense mašine za pranje i sušenje veša: Da biste ostvarili pravo na produženu garanciju neophodno je da registrujete vaš uređaj popunjavanjem obrasca u roku od najkasnije 60 dana od datuma kupovine koji se nalazi na fiskalnom računu. 

Aparat 1

Priložiti kopiju računa Sačekajte...