Prednosti - Hisense
...
Održavaju hranu svežom i hrskavom
1

Savšen dizajn

_products/features/icon -

_products/features/icon - Skrivena drška

Skrivena drška

Elegantan dizajn za savršen hvat
Moderna skrivena metalna drška omogućava da lako otvorite vrata. Brušeni dizajn čini da se drška uklopi u svaki dizajn kuhinje.
_products/features/icon - Elektronske kontrole na dodir

Elektronske kontrole na dodir

Intuitivna navigacija
Potpuno kontrolišite podešavanja svog frižidera sa jasnim LED ekranom sa kontrolama na dodir do koga je lako doći, i još lakše koristiti, što vam omogućava da brzo izaberete željenu temperaturu za svaki odeljak.

Pametniji način života

_products/features/icon - My Fresh Choice zona

My Fresh Choice zona

Čuvanje hrane prema vašim potrebama
My Fresh Choice zona može lako da se konvertuje iz frižidera u zamrzivač sa podešavanjima temeprature od -20°C pa sve do +5°C, u zavisnosti od toga šta hoćete u njoj da čuvate u tom trenutku. Podešavajući temperaturu koja vam je potrebna, kreairate savršeno okruženje za vašu hranu, efikano produžavajući njenu svežinu i ukus.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - NANO Triple Fresh

NANO Triple Fresh

Ova pametna tehnologija koja se nalazi na vrhu frižidera, produžava život voća i povrća održavajući ga svežim duži period. Nano-Svežina koju koristi ova tenologija apsorbuje gasove kako bi se usporilo sazrevanje voća i povrća, dok Nano-Preservation čestice uklanjaju potencijalno štetne bakterije, a u isto vreme eliminišu neprijatne mirise iz frižidera.
Više informacija
Manje informacija

Napredna tehnologija

_products/features/icon - Total No Frost

Total No Frost

Total No Frost znači bez zamrzavanja - nigde i nikada
Naprednija od frost-free tehnologije, inovativna Total No Frost tehnologija kompanije Hisense omogućuje da hladan vazduh ravnomerno cirkuliše unutar frižidera i zamrzivača kako bi se sprečilo nastajanje kristala leda, tako da nema više potrebe za ručnim odmrzavanjem.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Dual-Tech hlađenje

Dual-Tech hlađenje

Ujednačena temperatura na svakoj polici
Dual-Tech sistem hlađenja u frižideru i u zamrzivaču održava idealan nivo vlažnosti u svakom odeljku, sprečava širenje mirisa i isušivanje namirnica koja se u njima čuva.
_products/features/icon - Inverterska tehnologija

Inverterska tehnologija

Inverterska tehnologija za uštedu energije i duži životni vek
Moderni inverterski kompresori mere uslove unutar frižidera i prema potrebama prilagođavaju stepen hlađenja kako bi se obezbedila stabilna temperatura, uštedila energija i kako bi uređaj tiše radio,a time se produžio i životni vek vašeg uređaja.
Više informacija
Manje informacija