Prednosti - Hisense
...
Hisense klima uređaji
1

Tehnologija

_products/features/icon - Pametna WiFi kontrola

Pametna WiFi kontrola

Jednostavne i pouzdane WiFi komande
Svojim Hisense klima uređajem možete upravljati sa bilo kog mesta pomoću mobilnog telefona i Wi-Fi veze, koristeći Hismart Life aplikaciju (dostupna i na srpskom jeziku). Tako ćete moći da stvorite prijatnu atmosferu u domu pre dolaska kući ili da se brinete o svojim kućnim ljubimcima sa velike udaljenosti.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Hismart Life aplikacija

Hismart Life aplikacija

Pametna kontrola bilo kad i bilo gde
Hisense HISMART LIFE aplikacija dostupna je za iOS i Android telefone. Jednostavna aplikacija na srpskom jeziku omogućava vam da kontrolišete klima uređaj gde god da se nalazite. Svi Hisense modeli inverter klima uređaja na srpskom tržištu imaju integrisan Wi-Fi modul, što znači da korisnik nema dodatni trošak kupovine Wi-Fi modula, kao što je praksa kod klima uređaja koji imaju Wi-Fi ready opciju.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Smart Voice Control

Smart Voice Control

Pametna glasovna kontrola
Nova Hisense Hismart Life aplikacija kompatibilna je sa Google virtualnim asistentom Alexa, tako da možete koristiti Amazon Echo za upravljanje aplikacijom. Zahvaljujući govornoj interakciji moguće je regulirati temperaturu, uključiti ili isključiti uređaj, kao i podesiti režim rada. Hismart aplikacija dostupna je i na srpskom jeziku.
Više informacija
Manje informacija

Zdrav život

_products/features/icon - HI-NANO

HI-NANO

Štiti vaš dom i vaše zdravlje
HI-NANO je vrsta efikasnih plazma jona koji generišu milion jona po kubnom centimetru, u poređenju sa običnom plazmom koja generiše od 0.4 do 0.6 jona po kubnom centimetru. Zbog svoje jake emisije jona, može efikasno da eliminiše 99% čestica H1N1 virusa za dva sata. U poređenju sa običnom plazmom, proizvodi duplo manje ozona (0.007 mg/m3) i ne oštećuje okolinu. Efikasno uklonite bakterije i uživajte u čistom vazduhu svakog dana. Francuska Texcell laboratorija dokazala je da HI-NANO može efikasno da uništi 93.54% čestica novog koronavirusa (SARS-CoV-2) za dva sata.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Dual Self-Cleaning

Dual Self-Cleaning

Hisense patent hidrofilni premaz nove generacije omogućava uklanjanje (nagomilane prašine/mikroorganizama/ulja) sa aluminijumskih površina pomoću ciklusa smrzavanja i odmrzavanja. Time se dodatno smanjuje i potrošnja električne energije. Nakon isključivanja klima uređaja, unutrašnji ventilator će nastaviti da radi dodatnih 30 sek. kako bi osušio isparivač.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - jonizator

jonizator

Klima uređaj se odlikuje super jonizatorom koji u vazduh oslobađa važne i korisne negativne jone. Ovi joni su neophodni za ćelijski metabolizam i druge vitalne funkcije. Efikasan sistem filtracije uklanja polen, mirise, dim i prašinu, uvek obezbeđujući čist vazduh.
Više informacija
Manje informacija

Komfor i praktičnost

_products/features/icon - Smart Eye

Smart Eye

Pametno prepoznavanje za optimalan dotok vazduha
Hisense „Smart Eye“ može prepoznati, kod prisutnih osoba u prostoriji, njihove pozicije i aktivnosti. Na primer, kada pametno oko infracrvenim skeniranjem ustanovi da se korisnikova toplota povećala, pravac izduvavanja vazduha automatski će se prilagoditi njihovom položaju i njihovim trenutnim aktivnostima.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - TMS Comfort Control System

TMS Comfort Control System

Pametna kontrola temperature, vlažnosti vazduha i brzine ventilatora
Hisense TMS tehnologija izračunava parametare okruženja u zatvorenom prostoru koji najviše odgovaraju korisnicima. Na osnovu 6 parametara: temperature, vlažnosti, brzine izduvavanja vazduha, toplotnog zračenja, količine odeće i aktivnosti korisnika, Hisense klima uređaj inteligentno kontroliše temperaturu, vlažnost i brzinu izduvavanja vazduha.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Protok vazduha u više dimenzija

Protok vazduha u više dimenzija

Optimalna distribucija vazduha
Nezavisni desni i levi usmerivač vazduha omogućavaju korisnicima da pomoću daljinskog upravljača izaberu opciju, da vazduh duva direktno u njih ili da ih izbegava. U letnjem periodu, hladan vazduh spušta se od plafona kako bi nas rashladio i okružio prirodnom svežinom. U zimskom periodu, topao vazduh podiže se od poda i zagreva celo telo od stopala.
Više informacija
Manje informacija