Prednosti - Hisense
...
Hisense prečišćivači vazduha
1

Pametniji život

_products/features/icon - Prečišćavanje vazduha u 360 stepeni

Prečišćavanje vazduha u 360 stepeni

Otvor za vazduh na zadnjoj strani i otvor na vrhu omogućavaju optimalno prečišćavanje koje donosi svež vazduh u vaš dom. Pogodno za sobe do 25 m2.
_products/features/icon - Digitalni LED ekran za precizan kvalitet vazduha

Digitalni LED ekran za precizan kvalitet vazduha

Ovaj digitalni LED ekran prikazuje precizne informacije u realnom vremenu za PM 2.5 vrednosti. Inteligentni laserski senzor detektuje i meri kvalitet vazduha u prostoriji svetleći crveno (loš kvalitet vazduha), žuto (osrednji kvalitet vazduha), plavo (dobar kvalitet vazduha) ili zeleno (odličan kvalitet vazduha). Plavo svetlo takođe privlači komarce što vam može pomoći tokom letnjih dana i noći.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - UV-LED tehnologija sterilizacije

UV-LED tehnologija sterilizacije

Ultraljubičasto svetlo, koje možete da aktivirate na zadnjoj strani prečišćivača, pomaže u čišćenju vazduha još efikasnije uklanjajući bakterije i viruse. Možete se osloniti na ovaj proizvod kao na svog specijalistu za zdrav život!
Više informacija
Manje informacija

Praktična upotreba

_products/features/icon - Tajmer

Tajmer

Prečišćivač vazduha će se automatski isključiti nakon željenog vremena i to nakon 1, 4 ili 8 sati.
_products/features/icon - Daljinska kontrola

Daljinska kontrola

Nema potrebe da idete do prečišćivača vazduha da biste ga uključili. Sva podešavanja mogu da se kontrolišu daljinskim upravljačem.
_products/features/icon - Režim za spavanje uz tihi rad

Režim za spavanje uz tihi rad

Režim tihog rada prečišćivača vazduha ne pravi buku kada radi na najmanjoj brzini ventilatora sa ugašenim svetlom. Tada prečišćava vazduh za lakše disanje i spavanje tokom cele noći.

Zdrav život

_products/features/icon - Kutija za aromaterapiju

Kutija za aromaterapiju

Dodajte par kapi mirisa ili eteričnog ulja u kutiju za aromaterapiju koja se nalazi na zadnjoj strani uređaja i uživajte u benefitima aromaterapije. Vazduh će biti svežiji a atmosfera prijatnija. Ovo je veoma korisno za sve one koji imaju alergije ili za opuštanje od stresa. Bitan pomoćnik u vašoj kancelariji ili domu!
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - HEPA filter sa aktivnim ugljem

HEPA filter sa aktivnim ugljem

Troslojni filter sa predfilterom, HEPA filter i filter sa aktivnim ugljem efikasno uklanjaju prašinu, mirise, bakterije, formaldehid, polenske alergene, PM 2,5 i druge štetne čestice. indikator zamene filtera će vas upozoriti kada je vreme za zamenu.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - HI-NANO

HI-NANO

Štiti vaš dom i vaše zdravlje
HI-NANO je vrsta efikasnih plazma jona koji generišu milion jona po kubnom centimetru, u poređenju sa običnom plazmom koja generiše od 0.4 do 0.6 jona po kubnom centimetru. Zbog svoje jake emisije jona, može efikasno da eliminiše 99% čestica H1N1 virusa za dva sata. U poređenju sa običnom plazmom, proizvodi duplo manje ozona (0.007 mg/m3) i ne oštećuje okolinu. Efikasno uklonite bakterije i uživajte u čistom vazduhu svakog dana. Francuska Texcell laboratorija dokazala je da HI-NANO može efikasno da uništi 93.54% čestica novog koronavirusa (SARS-CoV-2) za dva sata.
Više informacija
Manje informacija