Prednosti - Hisense
...
Hisense veš mašine
1

Napredna tehnologija

_products/features/icon - Snowflake bubanj

Snowflake bubanj

Čuvanje odeće bez oštećenja
Bubanj dizajniran u obliku snežne pahuljice donosi bolje rezultate pranja, kao i poboljšanu zaštitu i brigu za vašu odeću.
_products/features/icon - Drum Clean

Drum Clean

Garantovano uvek sveža odeća
Sa funkcijom čišćenja bubnja Drum Clean možete očistiti bubanj vaše veš mašine, pri višoj temperaturi i većem broju obrtaja bubnja kako biste osigurali odlične rezultate pranja. Održava vašu veš mašinu u najboljem stanju, a vašu odeću uvek svežom.
Više informacija
Manje informacija

Pametne funkcije

_products/features/icon - Pauza i dodavanje

Pauza i dodavanje

Dodajte odeću tokom pranja
Pauzirajte kada je to potrebno. Ovo veoma praktično rešenje dozvoljava vam da jednostavno pauzirate proces pranja i brzo dodate odeću u bubanj ili izvadite neželjene komade odeće.
_products/features/icon - Odložen kraj pranja Delay End

Odložen kraj pranja Delay End

Automatska priprema veš mašine za kasnije pranje
Odložen kraj pranja omogućava pripremu rada veš mašine u kasnijem periodu, na primer tokom noći kada se koristi jeftinija tarifa električne energije. Veš mašina će započeti sa pranjem veša u kasnijem periodu, tako da završi u vreme kada ste vi to podesili.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Briga o vašoj koži

Briga o vašoj koži

Snažna zaštita za osetljivu kožu
Osigurajte higijensko pranje uz dodatne cikluse ispiranja kako bi se efikasno uklonili tragovi ostataka deterdženta na tkanini i eliminisali alergeni koji mogu da izazovu neprijatan svrab kože.

Savršen dizajn

_products/features/icon - Izvanredan izgled

Izvanredan izgled

Hisense vam pruža elegantan život
Zahvaljujući opširnim povratnim informacijama naših korisnika, Hisense je na svojim veš mašinama prilagodio veća vrata, veći LED upravljački ekran, snowflake bubanj i povišenu ručku. Sve navedeno unapređuje korisničko iskustvo i olakšava upotrebu mašine za veš. Korisnici sada imaju potpunu kontrolu nad veš mašinom, svojim vremenom i negom svoje odjeće.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Dizajn sa visoko postavljenom ručkom

Dizajn sa visoko postavljenom ručkom

Detalji koji čuvaju vaše zdravlje
Hisense mašine za pranje veša su lake za korišćenje. Sa dizajnom ručke koja je visoko postavljena pod uglom od 45 stepeni, zaboravite na saginjanje da biste ubacili veš u mašinu.
_products/features/icon - Veliki upravljački displej

Veliki upravljački displej

Jednostavno i prijatno upravljanje
Ova Hisense veš mašina dolazi sa velikim LED ekranom koji vam omogućava potpunu kontrolu i jednostavno upravljanje velikim brojem programa.