Prečišćivač vazduha AP580H - Hisense
...
AP580H Prečišćivač vazduha

Prečišćivač vazduha AP580H

Prečišćivač vazduha
štampaj
štampaj
podeli
Facebook
Twitter
preuzmi
preuzmi

Karakteristike

_products/features/icon-Pročistite svoj dom za 20 minuta

Pročistite svoj dom za 20 minuta

CADR (Indeks dostave čistog vazduha) je međunarodni standard za merenje efikasnosti prečišćivača vazduha. Hisense AP580HSN pročišćivač vazduha ima vrhunske performance od 580 m3/hCADR, sistemom cirkulacije sa dvostranim izduvavanjem i četiri nivoa brzine. Tako efikasno upumpava čist vazduh u svaki ugao vašeg doma, sa efektivnim opsegom od 75 m2.

_products/features/icon-Digitalni LED ekran za precizan kvalitet vazduha

Digitalni LED ekran za precizan kvalitet vazduha

Ovaj digitalni LED ekran prikazuje precizne informacije u realnom vremenu za PM 2.5 vrednosti. Inteligentni laserski senzor detektuje i meri kvalitet vazduha u prostoriji svetleći crveno (loš kvalitet vazduha), žuto (osrednji kvalitet vazduha), plavo (dobar kvalitet vazduha) ili zeleno (odličan kvalitet vazduha). Plavo svetlo takođe privlači komarce što vam može pomoći tokom letnjih dana i noći.

_products/features/icon-Cilindrični HEPA filter sa aktivnim ugljem

Cilindrični HEPA filter sa aktivnim ugljem

Cilindrični HEPA filter sa aktivnim ugljem efikasnije uvlači vazduh i filtrira više od 99% čestica veličine 0,3μm i veće, koristeći višeslojni filter sa predfilterom, HEPA filtraciju, aktivni ugalj i grafitni sloj. Filtrira PM 2.5, formaldehid i druge štetne supstance. Zamena filtera je takođe veoma jednostavna a indikator će vas obavestiti kada je vreme za zamenu. Efikasnost: 99,95% PM 0,1 (0,1-0,3μm čestica koje se mogu udisati); 100% prašine, polena i drugih velikih čestica.

_products/features/icon-UV-LED tehnologija sterilizacije

UV-LED tehnologija sterilizacije

Ultraljubičasto svetlo, koje možete da aktivirate na zadnjoj strani prečišćivača, pomaže u čišćenju vazduha još efikasnije uklanjajući bakterije i viruse. Možete se osloniti na ovaj proizvod kao na svog specijalistu za zdrav život!

_products/features/icon-Kutija za aromaterapiju

Kutija za aromaterapiju

Dodajte par kapi mirisa ili eteričnog ulja u kutiju za aromaterapiju koja se nalazi na zadnjoj strani uređaja i uživajte u benefitima aromaterapije. Vazduh će biti svežiji a atmosfera prijatnija. Ovo je veoma korisno za sve one koji imaju alergije ili za opuštanje od stresa. Bitan pomoćnik u vašoj kancelariji ili domu!

_products/features/icon-HI-NANO

Štiti vaš dom i vaše zdravlje

HI-NANO

HI-NANO je vrsta efikasnih plazma jona koji generišu milion jona po kubnom centimetru, u poređenju sa običnom plazmom koja generiše od 0.4 do 0.6 jona po kubnom centimetru. Zbog svoje jake emisije jona, može efikasno da eliminiše 99% čestica H1N1 virusa za dva sata. U poređenju sa običnom plazmom, proizvodi duplo manje ozona (0.007 mg/m3) i ne oštećuje okolinu. Efikasno uklonite bakterije i uživajte u čistom vazduhu svakog dana. Francuska Texcell laboratorija dokazala je da HI-NANO može efikasno da uništi 93.54% čestica novog koronavirusa (SARS-CoV-2) za dva sata.

_products/features/icon-Tajmer

Tajmer

Prečišćivač vazduha će se automatski isključiti nakon željenog vremena i to nakon 1, 4 ili 8 sati.

_products/features/icon-Vaš specijalista za zdrav život

Vaš specijalista za zdrav život

Možete obezbediti bolji kvalitet života za sebe i svoju porodicu u svakoj situaciji. Senzor čestica visokog kvaliteta brine o pravilnom nadzoru čistoće vazduha.

VIŠE KARAKTERISTIKAMANJE KARAKTERISTIKA

A sada, tehnički deo…

Ispod možete pronaći tehničke podatke vašeg aparata, kao što su dimenzije itd.

  • Prečišćivač vazduha

Pune specifikacije

Tehnički detalji

Vrsta aparata: Prečišćivač vazduha

AP580H

Tehnički podaci

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 32 × 65,7 × 32 cm

Dimenzije spakovanog aparata (šxvxd): 39,5 × 73,7 × 39,5 cm

Težina jedinice: 9,5 kg

Bruto težina aparata: 11 kg

Priključna snaga: 55 W

Osigurač: 10 A

Šifra proizvoda: 738227

BAR kod: 3838782492907

Podrška