Laser - Hisense
...
For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.
1

Trenuci koji će trajati ceo život.

Hisense, globalni lider u tehnologijama ekrana, razvio je novu seriju 4K laserskih televizora koji mogu da transformišu način na koji volimo, stvaramo i zabavljamo se.

Oživite uspomene pomoću Laser televizora

Dovedite bioskop u vaš dom.

Bez obzira da li želite da pogledate najnovije filmove ili uživate u klasici, više nećete morati da odlazite u bioskop. Laser televizor Hisense 4K L5 sa 100 inča pruža potpuno uživanje u doživljaju bioskopa u vašem domu.

"I posle 20 godina, trudim se da svako veče učinim posebnim. Laser TV nam pomaže da u kući oživimo filmske klasike koje smo voleli na bioskopskom platnu - baš kao što je bilo na našem prvom sastanku."

CAMBELL MASON, ZALJUBLJENIK U BIOSKOP & VOLJENI SUPRUG

Porodično bekstvo sa Laser televizorom

Zabava za porodicu

Laser TV je spoj zvuka i vrhunske slike. Kombinujući našu tehnologiju laserskog prikaza sa akustikom Harmon / Kardon, razvili smo sveobuhvatno rešenje koje će osvojiti čitavu porodicu. Ušuškati se na kauču sa voljenima - nikada nije bilo zabavnije.

"Balansiranje izmedju posla i kuće nije uvek lako. Vreme provedeno sa porodicom je neprocenljivo. Laser TV pomaže meni i deci da uživamo u filmovima još više iz udobnosti našeg doma."

DAVID JONES, POSVEĆEN OTAC

Stvorite ime uz Laser TV

Gospodar boja

Umetnost je jedan od najkreativnijih oblika ljudskog izražavanja koji postoji. Menja način kako se osećamo, teši nas, uzbuđuje i pokreće. Preciznost laserskog izvora svetlosti, poboljšani spektar boja Hisense Laser TV prikazuje živopisne slike pogodne za galeriju.

"Umetnost je uvek u razvoju. Danas posedovanje velikog, interaktivnog platna sa neverovatnom tačnošću boja omogućava pomeranje granica moje kreativnosti."

KEVIN HOLLAND, NADAHNUTI UMETNIK