Prednosti - Hisense
...
Zaronite u najjasniji kontrast
1

Vidite svet u više boja

_products/features/icon - Širok raspon boja

Širok raspon boja

Vidite svet u više boja
Široki raspon boja vas uranja u boju koja je realna nudeći širi spektar senki na ekranu. Pogledajte ruže u živopisnim crvenim bojama, travnjake u jarkom zelenilu, duboki okean u sjajnoj plavoj boji i ljude sa prirodnim tonovima kože.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Duboka crna

Duboka crna

Duboke crne boje, izvanredan kontrast
Svaki pojedinačni piksel na Hisense OLED televizoru može se isključiti pojedinačno kako bi se dobila apsolutna crna boja. Duboke, bogate crne boje pomažu u pojačavanju kontrasta, dodajući dubinu detaljima, teksturama i bojama, tako da možete doživeti stvarnu sliku.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - 4K Ultra-kratki Laser

4K Ultra-kratki Laser

Vrhunski doživljaj bioskopa u domu
4K Ultra HD donosi preko 8 miliona piksela da stvori potpuno novi svet na izuzetno velikom ALR ekranu. Slike su oštrije, svetlije i prikazane su u pravim bojama upravo onako kako je režiser zamišljao da ih vidite. Konzola za ultra kratki domet može projektovati sliku sa udaljenosti od samo 28,7 cm od zida, pružajući prirodnije iskustvo gledanja.
Više informacija
Manje informacija

Jedan veliki korak za surround sound

_products/features/icon - Dolby Atmos® Immersive Sound

Dolby Atmos® Immersive Sound

Uđite u priču sa prodorom zvuka
Skok napred sa surround zvukom, DOLBY ATMOS® vas iz običnog trenutka prenosi u izvanredan doživljaj sa pokretnim audio - zvukom koji ispunjava vašu sobu i teče oko vas zadivljujućim realizmom kako bi stvorio snažno pokretno zabavno iskustvo. Nikada nije bilo lakše steći zvuk bioskopa kod kuće.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Clean Sound

Clean Sound

Naš čisti zvuk pokreće profesionalna audio tehnologija, Dolby Digital Plus, a izolovani dizajn komore takođe je obnovljen za čist i čist zvuk.
_products/features/icon - Hi-Sound Pro

Hi-Sound Pro

Kao i saobraćaj, i zvuk mora biti dobro organizovan. Hisense Hi-Sound Pro može automatski podeliti visoku, srednju i nisku frekvenciju, što dovodi do simfonijskih karakteristika zvuka kroz različite zvučnike.

Elegantan jednodelni dizajn

_products/features/icon - Bezel-less Design

Bezel-less Design

Dizajn bez maske čini da ekran televizora izgleda bezgranično i jako atraktivan, tako da ćete ostati usredsređeni na sliku
_products/features/icon - Čisti metalni dizajn

Čisti metalni dizajn

Savršen način za kadriranje TV-a sa predivnom vibracijom slika i boja.
To je epitet spoja umetnosti. Okvir, postolje i leđa izrađeni su od čistog metala, čineći jedinstvenu spoljašnost i rafiniranu na dodir.

Umetničko delo

Umetničko delo koje treba da se poseduje
Hisense ULED TV bez okvira i super tanak dizajn. Osećaj uliva visokokvalitetni čisti metalni okvir i baza kako bi se stvorilo ovo umetničko delo. Televizija uzdiže vaš dekor na novi nivo estetike.