Super Brand Week - Hisense
...
1

Briljantna igra u 4K

 

Unapređena tehnologija Hisense televizora omogućava novo, jedinstveno i realistično iskustvo gledanja u vašem domu. Sa sposobnošću da precizno odrede nijanse UHD televizori donose prirodnije boje, a HDR tehnologija otvara sasvim novu paletu boja i kontrasta dajući neverovatnu i živopisnu dubinu slike.

Poboljšaj igru

 

Zamislite televizor koji je vizuelno jednostavan, a po karakteristikama sjajan. Upravo takav je Hisense A7500 televizor. Sa ugrađenom HDR tehnologijom prikazuje neverovatan kvalitet slike kao i dubinu koja nikako ne zaostaje. Super Contrast opcija analizira sadržaj koji gledate, a zatim pojačava kontrast kako bi uskladio nivo crne i bele i stvorio idealnu atmosferu za gledanje. Neka vas neverovatna dubina slike Hisense UHD televizora očara dok uživate u najboljim potezima sa sportskih priredbi.

Donesi stadion u svoj dom

 

Dobrodošli u svet budućnosti, gde sadržaj gledate u 𝟰𝗸𝗨𝗹𝘁𝗿𝗮 𝗛𝗗 rezoluciji na #Hisense LASER televizoru. Ova tehnološka zver od televizora prikazuje slike koje su oštrije, jasnije i dublje, prikazane baš onako kako ih je i režiser zamislio. Konzola za ultra kratki domet projektuje sliku na udaljenosti od svega 28,7 cm od zida, čime se postiže još prirodniji osećaj gledanja.

Modeli koji učestvuju u Hisense Super Brand week promociji