Prijava / Registracija
Blog

Hisense među globalnim liderima na tržištu televizora

11.09.2023

Kvalitetom i pametnim tehnologijama Hisense televizori izdvojili su se kao jedan od omiljenih brendova potrošača širom sveta.

Treće tromesečje zaredom kompanija Hisense je broj dva po obimu isporuka na tržištu televizora, pokazalo je zvanično OMDIA Report istraživanje.

Hisense je tako potvrdio kontinuiran uspeh, nakon što se već našao na drugom mestu po obimu TV isporuka na globalnom nivou, i to u istome periodu 2022. godine.

Kompanija Hisense će nastaviti da jača svoju poziciju širom sveta nudeći kvalitetne i tehnološki napredne televizore po cenama prihvatljivim za najveći broj potrošača. Ovakav pristup će, uprkos prognoziranom slabljenju globalnog tržišta za 2023. godinu, omogućiti nastavak rasta u svim ključnim segmentima Hisense poslovanja.

lider-tv.jpg


Uvek uz najbolje

Na nedavno održanom FIFA Svetskom prvenstvu, Hisense je snažno krenuo pažnju na brend i svoje televizore i druge proizvode, što će nastaviti da čini i na predstojećem UEFA EURO 2024™ takmičenju, čiji je Hisense kompanija treći put zaredom biti globalni sponzor.

Od laserskog TV-a koji štedi energiju, do inicijativa za zaštitu životne sredine širom sveta, Hisense je posvećen ulaganju u inovacije i proizvode koji su održiviji i još više ekološki.

Tržišni uspeh i konstantan napredak Hisense je oduvek gradio na temelju beskompromisnog kvaliteta svih svojih proizvoda, a posebno televizora, opremljenih modernim i smislenim inovacijama. One kupcima pružaju mogućnost da budu u centru dešavanja onog što gledaju, ali i korak ispred svih, kada se radi o pametnoj tehnologiji - kao da su tamo.

BACK TO TOP