Prijava / Registracija
Blog

Hisense postao broj jedan po broju isporuka na globalnom tržištu u decembru

07.02.2023
hisense-1.webp


Renomirani institut za istraživanje tržišta AVC Revo objavio je svoj izveštaj o globalnim isporukama TV uređaja za 2022. godinu. Izveštaj pokazuje da je globalni broj isporuka Hisense televizora u decembru 2022. dostigao 2,326 miliona, što stavlja Hisense na prvo mesto na globalnom tržištu. To je još jedan rekord nakon što je Hisense dostigao drugo mesto po globalnim isporukama televizora u periodu između januara i oktobra 2022.

Takođe, prema podacima koje je objavio AVC Revo, po ukupnom broju globalnih isporuka televizora u 2022. godini Hisense se nalazi na drugom mestu sa 12,06% udela na tržištu. Međunarodne isporuke Hisense televizora su povećane za 12,2% u odnosu na prošlu godinu, sa velikim rastom u Evropi, Japanu i tržištima u razvoju.

Na prethodnom FIFA Svetskom prvenstvu u Kataru 2022, Hisense je kao zvanični sponzor privukao pažnju LED oznakama pored terena, koji su prikazivali globalnu poziciju Hisense televizora na svetskom tržištu. Ovaj rekord pokazuje da je Hisense neumorno posvećen da ljudima širom sveta svojim premium rešenjima donese uživanje na višem nivou.

imahe-2-900-500.webp
BACK TO TOP