Prijava / Registracija
Blog

IZVAN SVIH OČEKIVANJA: LEO MESI I PARI SEN ŽERMEN U HIT VIDEU

21. 03. 2023
mesi-webp.webp

Najbolji igrač Svetskog prvenstva u Kataru predvodi zvezdanu fudbalsku ekipu u novoj reklami, koja na najbolji način dočarava vezu fudbala i tehnologije - brzina, preciznost i međusobna podrška!

Lea Mesija ćete videti tek na kraju, a pre toga će kadrovima sa devojčicama i dečacima u žaru fudbalske borbe prodefilovati PSŽ igrači Marko Verati, Nuno Mendeš i Fabio Ruiz.

U sjajno produciranom videu fudbaleri su ovog puta “iza kamere“ i navijaju za klince koji igraju na terenu, a utakmicu prate u direktnom prenosu na novim Hisense ULED i Laser TV televizorima. Ovi televizori dolaze sa unapređenim Sportskim režimom slike i tehnologijama prikaza koji omogućavaju da TV utakmice izgledaju kao da ste na stadionu! Kad je najzanimljivije i potreban im je predah i osveženje - u tren oka nalaze ga u novom Hisense smart frižideru.

Oduševljeni umećem dece na uličnom terenu, fer plejom i njihovim sportskim duhom, Marko, Nuno i Fabio pojavljuju se među klincima dok oni igraju, a kao i uvek, kad je najzanimljivije – Leo Mesi ulazi u igru i rešava stvar!

 

 

Hisense i Pari Sen Žermen

Kompanija Hisense, jedan od globalnih lidera TV i industrije kućnih i kuhinjskih aparata, već tri godine sarađuje sa francuskim Pari Sen Žermenom. Nakon prošlogodišnjeg izuzetno popularnog video spota ista ekipa ponavlja svoje uloge i pokazuje međusobnu podršku, koju partneri neguju na zadovoljstvo svih navijača čuvenog kluba.

Beyond Your Expectations - novi slogan - korisnicima i navijačima nedvosmisleno pokazuje kako Hisense uređaji i tehnologija, kao i fudbalski tim Pari Sen Žermena, prevazilaze sva očekivanja. Hisense lansira ovu reklamu nakon uspešnog nastupa na globalnom tržištu prošle godine. Nova analiza IPSOS kompanije za istraživanje, pokazala je da je svest o brendu Hisense u Francuskoj porasla za osam procenata otkako je potpisano partnerstvo sa PSŽ-om, i da raste svake godine od 2020.

Hisense i Pari Sen Žermen do sada su zajedno izveli brojne projekte u uzbudljivom trogodišnjem partnerstvu, od novih LED displeja oko Parka Prinčeva do dobrotvornih poduhvata poput donacije pametne opreme za digitalne treninge za tinejdžere, kroz fondaciju Pari Sen Žermen.

Na kraju, donosimo vam i pogled iza kamere, uvek aktuelan i zanimljiv, da vidite kako su Hisense i PSŽ oživeli magiju fudbala i ovim videom.

Pogledajte kako je to izgledalo iza kamere >>

BACK TO TOP