Prijava / Registracija
Vesti

TREĆA SREĆA: Hisense je zvanični partner UEFA EURO 2024

6.09.2023

Ulažući u naprednu tehnologiju slike svojih televizora i sport, Hisense podiže svest o svom brendu i omogućava prenose utakmica koje prate i vole fanovi širom sveta.

 

RS-euro-900-500.webp

 

Kompanija Hisense potpisala je ugovor kao globalni sponzor UEFA EURO 2024™ i to će biti treće uzastopno prvenstvo, koji će Hisense sponzorisati nakon što je bio partner u prethodna dva i uspešno sponzorisao FIFA Svetsko prvenstvo 2022™. Hisense će, takođe, dobiti sponzorska prava za UEFA evropske kvalifikacije u sezoni 2023-24 i 2025-26, finale UEFA Lige nacija 2025, UEFA U21 EURO 2025, Finalissima 2024 i UEFA Futsal 2026 kao deo ugovora.

Gi-Loren Epstain, direktor marketinga UEFA, smatra da je produženje UEFA partnerstva sa Hisense kompanijom izuzetno važna i strateška odluka obe strane.

„Oduševljen sam što Hisense obnavlja svoju posvećenost evropskom fudbalu kao zvanični partner UEFA EURO 2024™, koji će biti treći uzastopni zajednički EURO. Njihova tehnologija nastavlja da pomaže fudbalu da bude pristupačniji i prijatniji navijačima širom sveta”, rekao je Epstain.

Sportski marketing je ključni element globalnog rasta Hisense kompanije i pomaže u izgradnji prepoznatljivosti brenda širom sveta. Tokom poslednjih pet godina svest o brendu na globalnom nivou je skoro udvostručena, pri čemu su sponzorstva i povezanost sa turnirima tome značajno doprineli - za čak 25 procentnih poena.

Fišer Ju, predsednik Hisense Group Holdings Co. Ltd., je rekao da kompanija uvek obezbeđuje beskompromisan kvalitet slike, posebno u domenu sportskih prenosa i sadržaja.

Hisense je u mogućnosti da se poveže sa potrošačima širom sveta kroz sportska sponzorstva, kao odličan način za izgradnju poverenja u naš brend. Da bi nastavio da gradi brend na globalnom nivou, Hisense će fanovima širom sveta pružiti neuporediv doživljaj gledanja UEFA EURO 2024™ sa najsavremenijom tehnologijom kvaliteta slike“, zaključio je Ju.

Od laserskog TV-a koji štedi energiju, do globalnih inicijativa za zaštitu životne sredine, Hisense se posvećuje ulaganju u inovacije i pružanju proizvoda su održiviji i ekološki.

Tokom godina, Hisense je kontinuirano težio da uspostavi istinske veze sa potrošačima širom sveta, bez obzira na to gde žive ili koji jezik govore, kako bi bolje razumeli i zadovoljili individualne potrebe većeg broja korisnika, poboljšavajući kvalitet i iskustvo svakodnevnog života.

 

RS-euro-1.webp

.

RS-ifa-7.webp

.

RS-euro-3.webp
BACK TO TOP