Prijava / Registracija
Vesti

Hisense najavio zvanično sponzorstvo Svetskog prvenstva u fudbalu u Kataru 2022!

6.10.2021
fifa-hisense-rs.jpg

Hisense je sa ponosom najavio još jedno zvanično partnerstvo sa FIFA-om - sponzorstvo Svetskog prvenstva u fudbalu u Kataru 2022. Od aprila 2020. ova ekskluzivna saradnja između prestižnog svetskog sportskog događaja i kompanije Hisense omogućiće pokretanje novih i uzbudljivih kampanja i aktivnosti.

 
U okviru nove saradnje sa FIFA-om, Hisense će biti uključen u niz aktivnosti tokom igranja utakmica ali i u uzbudljive globalne reklamne kampanje. Ova saradnja će nam pružiti priliku da svojim korisnicima predstavimo posebno kreiran program videa na zahtev, koristeći sadržaj sa prošlog Svetskog prvenstva a sve putem naše integrisane VIDAA platforme za pametne televizore.
 
Generalna Sekretarka FIFA-e, Fatma Samura, izrazila je oduševljenje partnerstvom sa kompanijom Hisense: „Veliko mi je zadovoljstvo da požeilm dobrodošlicu kompaniji Hisense kao zvaničnom sponzoru Svetskog prvenstva u fudbalu i izrazim zadovoljstvo saradnjom sa ovim međunarodno cenjenim brendom koji je takođe sve prisutniji i na sportskom tržištu.“
 
Hisense se raduje ovoj saradnji sa FIFA-om i željno iščekuje početak Svetskog prvenstva u Kataru gde će unaprediti iskustvo gledanja i pobrinuti se da gledaoci nikada ne propuste dodavanje, gol ili faul u zadivljujućoj visokoj rezoluciji!
 
Svetsko prvenstvo u fudbalu u Kataru 2022 održaće se od 21. novembra do 18. decembra 2022. godine.
 
Za više informacija o događaju posetite FIFA.com
 

BACK TO TOP