Prijava / Registracija
Vesti

Hisense dobio sertifikat "Evropska Marka Kvaliteta

28.05.2024
Hisense_oven_mwo_SBS_ambiental-900x500.webp


Hisense je sa ponosom obezbedio sertifikat Evropske Marke Kvaliteta (EQTM) za svoje inovativne i pouzdane kućne aparate. Priznanje obuhvata niz proizvoda, uključujući rerne, šporete, ploče za kuvanje, mašine za pranje sudova i mašine za pranje veša. Zahtevi za EQTM sertifikaciju ne odnose se samo na proizvod, već na celokupno poslovanje, što naglašava posvećenost kompanije Hisense isporučivanju rešenja usmerenih na kupca i utiranju puta inovacija u industriji.

Evropska organizacija za kvalitet (EOQ), osnovana 1956. godine, je autonomno i neprofitno udruženje koje deluje kao promoter principa kvaliteta. Njegov uticaj seže van geografskih granica, obuhvatajući raznoliku mrežu stručnjaka i kompanija iz evropskih zemalja i šire. Sa članstvom od preko 22.000 pojedinaca i 8.000 pravnih lica, EOQ služi kao centralno središte za negovanje standarda kvaliteta i najbolje prakse. Kroz svoje inicijative, EOQ značajno doprinosi unapređenju kvaliteta u različitim sektorima, igrajući ključnu ulogu u oblikovanju evropskog društva.

Svrha nove oznake kvaliteta, "Evropske marke kvaliteta" (EQTM) koji je pokrenuo EOQ, jeste da ponudi mnogo bolju procenu kvaliteta proizvoda i poslovnih performansi. EQTM sertifikat dokazuje da proizvodi ispunjavaju stroge standarde kvaliteta i bezbednosti, uzimajući u obzir i ekološke i društvene faktore. Simbolizuje izuzetan nivo razlikovanja koji postižu kompanije koje dosledno daju prioritet izvrsnosti u svojim proizvodima, uslugama i operativnim procesima. Prolazeći rigoroznu procenu od strane EOQ, Hisense je pokazao izvanredne sisteme upravljanja, proizvodne i servisne procedure, kao i izuzetan nivo zadovoljstva kupaca.

BACK TO TOP